Innisfree - Green Tea Lip Balm - Lūpų balzamas - 3,6g

  • Maitinamasis lūpų balzamas su žaliąja arbata
Produkto kodas: 14106
8,90 €
8,90 €
/ szt.
Pridėti prie žiūrėti
Lojalumo programa
8.90 pt.
445 pt.

Produkto aprašymas

"Innisfree" - žaliosios arbatos lūpų balzamas

Lūpų balzamas

Talpa:
3,6g


Innisfree - Žaliosios arbatos lūpų balzamas - lūpų balzamas, panaikinantis sausumą ir šerpetojimą. Sudėtyje yra žaliosios arbatos lapelių miltelių, kuriuose gausu polifenolių ir vitaminų, jie drėkina ir apsaugo nuo antioksidantų. Pridėtas skvalanas drėkina lūpas, o ricinos aliejus kartu su pievinių putų aliejumi minkština, apsaugo ir panaikina lūpų įtrūkimus. Be to, saulėgrąžų vaškas suteikia lūpoms glotnumo ir malonumo. Sudėtyje yra 99,9 % natūralios kilmės ingredientų.

Produkto sudėtyje yra:
  • žaliosios arbatos lapų milteliai - pasižymi antioksidaciniu ir drėkinamuoju poveikiu,
  • skvalanas - pasižymi drėkinamuoju poveikiu,
  • ricinos aliejus - drėkina, minkština ir apsaugo,
  • pievinių putonių aliejus - padidina drėkinimą, pašalina lūpų įtrūkimus,
  • saulėgrąžų vaškas - minkština ir maitina, palieka glotnų lūpų paviršių.
Produkto savybės:
  • maitinamasis,
  • pašalina sausumą ir trūkinėjimą,
  • regeneruoja,
  • tepalas,
  • minkština.
Mūsų kosmetologas rekomenduoja šį produktą, kai:
  • sausos ir suskeldėjusios lūpos.
Naudojimo būdas: Tepkite lūpas kiekvieną kartą, kai jaučiate sausumą ir diskomfortą.

Prieš pirmą kartą naudodami atlikite jautrumo testą. Peržiūrėkite mūsų įrašą apie jautrumo testą, kad sužinotumėte daugiau.

Galiojimo data: 12 mėnesių nuo atidarymo.

Kilmės šalis:
Pietų Korėja.

Sudėtis

Phytosteryl Isostearyl Dimer Dilinoleate, Squalane, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Hydrogenated Castor Oil DimerDilinoleate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Camellia Sinensis Leaf Powder, Beeswax/Cera Alba, Camellia Sinensis Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Tocopherol

Nurodymai

  • Produktas skirtas tik išoriniam naudojimui.
  • Nenaudoti ant pažeistos odos.
  • Vengti patekimo į akis.
  • Atsiradus bet kokiems sudirginimo požymiams, nutraukite produkto naudojimą.
  • Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
  • Produktą laikyti kambario temperatūroje, pavėsyje. Temperatūros svyravimai transportuojant neturi įtakos produkto stabilumui ir savybėms.

Nuomonės

Paskelbtų peržiūrų skaičius:
Parašykite savo nuomonę
Už savo nuomonę gausite 25 pt. mūsų lojalumo programoje.

Užduoti klausimą

Jei jums nepakanka gaminio aprašymo, atsiųskite mums savo klausimą apie šį gaminį. Pasistengsime atsakyti kuo greičiau. Duomenys tvarkomi laikantis privatumo politika. Pateikdami jį, jūs sutinkate su jo nuostatomis.
pixel